Charlie je dugogodišnji zagrebački radijski i televizijski voditelj i blogger kojem je sreća ispraznila inače prepun kalendar i otvorila prostor za nove oblike kreativnog izražavanja. Kada je shvatio je da je prestar da promjeni profesiju i postane bauštelac, uz pomoć dragih mu ljudi i par piva odlučio se za pokretanje vlastitog podcast kanala. Uz malo truda koncept je stvoren, nabavljena je oprema i sve je bilo spremno. Na ideju nije trebalo čekati puno i tako je nastao Kod Charlieja doma, kao prvi i nadamo se ne i jedini podcast pod kapom Stropcast Podcast mreže.

Nova epizoda se distribuira jednom tjedno i to petkom u popodnevnim satima. Kako ne bi propustili neku od epizoda, najbolje je da se pretplatite na naš kanal. Ako ne znate kako to napraviti, bacite oko na stranicu KAKO SE PRETPLATITI.

Za sve koji ne vjeruju, ovaj podcast se stvarno snima kod Charlieja doma, u njegovoj dnevnoj sobi sjedeći za najjeftinijim stolom koji trenutno prodaje Ikea. Gost ima čast sjesti na kuhinjsku stolicu, ako je u pitanju netko stvarno poznat možda dobije i jastučić za pod dupe. Charlie pak sjedi na uredskoj stolici od umjetne kože s naslonima za ruke. Svaka čast gostu, ali bog je prvo sebi bradu napravio.

Kod Charlieja doma nije zabranjeno pušenje, a tu i gosti i osoblje smiju piti za vrijeme snimanja. Izbor pića koji dočeka goste nije prevelik, reklo bi se čak da je skroman u usporedbi s mjestima gdje poznati inače zalaze. Osim kave i pive uvijek se tu nađe i nekakav bourbon ili whiskey a ni sok nije nemoguć. Za opuštanje gosti mogu posegnuti u Charliejevu biblioteku koja nudi veliki izbor knjiga i stripova, preporučamo pogledati sabrana djela Billa Wattersona.

Zahvaljujemo svima koji nas prate i slušaju. Ako vam se sviđa ovaj podcast podijelite to sa svojim prijateljima, rodbinom i kolegama s posla. Možete nas share-ati na Facebooku, Twitteru, Google+, odnosno bilo kojem servisu koji koristite. Proširite informaciju o ovom podcastu, a mi ćemo zauzvrat dati sve od sebe da dovedemo interesantne i poznate goste kod Charlieja doma.

 

Vaš Stropcast Podcast

Share Button